De wereld van Kijlstra Bestrating

 


Hoe vaak hoor je niet: ‘We moeten dit jaar echt iets aan de tuin doen.’ Maar wat is dan iets? Dat is een goede vraag. Ook al heb je ongeveer een idee voor je van hoe je het graag wilt hebben, dan moet je het nog wel uitzoeken en aan (laten) leggen. En dan begint het, want waar hou je van? Romantisch, modern, klassiek? En welke bestrating past daar dan bij? Daarna volgt de verdere aankleding met planten en accessoires. Een leuke, maar soms ook lastige klus.


Inspiratie

Om je op weg te helpen, zijn we voor je op ontdekkingsreis gegaan. We hebben ons laten inspireren door verschillende werelddelen en culturen. Onze vondsten hebben we doorvertaald naar sferen voor jou als tuingenieter. Neem bijvoorbeeld Sardegna. Deze sfeer roept een gevoel op van de zonnige Méditerranée met warme, uitgesproken kleuren. De sfeer Florence staat voor lekker buiten zijn, buiten eten en samen nagenieten bij een ondergaande zon. Hou je van veel groen? Neem dan een kijkje bij Sawa. Deze sfeer staat voor ultieme ontspanning met veel groen en bestrating in natuurlijke tinten, gehuld in een vleugje mystiek. Op zoek naar iets moderns? Dan biedt de sfeer New York uitkomst met veel strakke vormen en duidelijke contouren. En wat denk je van Peru? Een sfeer vol met warme, aardse tinten die je echt het gevoel van thuiskomen geeft.

Een eigen buitenplek

We bieden je 5 uiteenlopende inspiratiebronnen die ieder een eigen karakter hebben: van ietwat mysterieus tot zakelijk en van kleurrijk tot elegant. Aan alles is gedacht: bestrating, planten, bloemen en accessoires zodat jij je eigen heerlijke buitenplek kunt creëren. We wensen je veel inspiratie en kijk- en leesplezier in de wereld van Kijlstra Bestrating.

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluit