Sawa tuinen

 


Rijstvelden, theeplantages, bergketens die zich aftekenen tegen de horizon. Een oase van rust en weelde...

Waan je je al in het paradijs? Je doet je ogen open en mijmert nog even door terwijl je in je eigen tuin zit. Geen Bali, Thailand of Maleisië, maar wel een fijne plek waar je je echt kunt ontspannen na een drukke dag of werkweek. Veel groen, kleurige bloemen en planten, smaakvolle accessoires en natuurlijk een mooie bestrating. En wat denk je van die comfortabele loungeset? Daarin kun je zo heerlijk wegdromen… op reis naar verre oorden. En dat in je eigen achtertuin!

Gebakken materialen

Als je op zoek bent naar een klinker die een authentieke uitstraling heeft, kijk dan eens naar ons gebakken materiaal. Dat zijn klinkers gebakken van klei, die mooier worden naarmate ze langer liggen.

Lees meer

Keramische tegels

Keramische tegels zijn een absolute trend van de afgelopen jaren. Je kent ze natuurlijk van binnen als wand- en vloertegel, maar ze zijn er ook voor buiten. Ze zijn keihard en hebben de uitstraling van natuursteen.

Lees meer

Trommelstenen

Trommelstenen passen prima in de Sawa-sfeer. Door hun verouderde uitstraling laten ze het gevoel van vervlogen tijden herleven. Door het trommelen (kunstmatig verouderen) ziet geen enkele steen er hetzelfde uit. Het is net alsof ze stuk voor stuk met de hand gemaakt zijn.

Lees meer

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluit