Sardegna tuinen


 

Marktkramen vol met citroenen, tomaten, olijven, een espresso drinken op het terras. Daarna slenter je op je gemak rond en doet her en der wat boodschappen. Je gaat een heerlijke dag tegemoet.

Sardinië: een Italiaans eiland met een unieke sfeer die je terugziet in de kleuren van de huizen en de straten at geldt ook voor je bestrating in je tuin. Denk aan tegels met een schakering van warme kleuren, die je meteen al dat mediterraanse gevoel geven. Of houd je juist van de wat koelere tinten, die een puur en wat ongrijpbaar karakter hebben? Deze sfeer ademt een tijdloze elegantie en rust uit. Zo doe je weer energie op voor de dag van morgen.

Patio -nieuwe lijn

Nieuw in ons assortiment zijn de Patio tegels. Speciaal aan deze tegel is de coating die we aanbrengen als de tegels net geproduceerd zijn. Deze coating dringt zeer diep door in de poriƫn van het beton, zodat er een transparante beschermlaag ontstaat.

Lees meer

Patio Mixed

Ga je je hele tuin bestraten? Dan kies je er wellicht voor om de tegels in een zogenaamd wildverband te leggen. Het effect is speelser en het verband zorgt voor een stevigere samenhang tussen de verschillende afmetingen van de tegels.

Lees meer

Patio Square 60x60x4

Het formaat van deze tegel is strak en groot. Om heel precies te zijn: 60x60 en maar 4 cm dik!

Lees meer

Patio Square 60x30x5

De Patio Square 60x30x5 heeft een rechthoekig formaat van 60x30. Dat maakt dat je deze tegel zeer goed in verschillende verbanden kunt leggen.

Lees meer

Patio Square 30x20x6

De Patio Square 30x20x6 is bij uitstek geschikt voor zwaardere belasting. Als je de Patio-formaten 60x60 of 60x30 hebt gebruikt voor je tuin, dan is het mooi om bijvoorbeeld je oprit te bestraten met hun kleinere zusje, de 30x20.

Lees meer

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluit