Splitrocks en Luxoblock

Met muurelementen geef je je tuin een eigen karakter. Je maakt in no-time allerlei hoogteverschillen. Door elementen op elkaar te stapelen, bepaal je zelf hoe hoog het wordt. Van muurelementen kun je trouwens ook plantenbakken, vijverranden, muurtjes en traptreden maken. Als je getrommelde (kunstmatig verouderde) muurelementen kiest, krijg je een heel natuurlijke en authentieke sfeer.

Splitrocks
Splitrocks zijn verkrijgbaar in de formaten 11x13x32 cm in de k leuren antraciet, bruin/zwart en en grijs/zwart. Nieuw zijn de kleuren tricolore en grigio camello: kleurenmixen van beige, bruin en antraciet die heel natuurlijk en aards aandoen. De Splitrock Tricolore heeft een afmeting van 32x13x11 cm (lxbxh) en is verkrijgbaar in een strakke en een getrommelde versie. Alle Splitrocks zijn leverbaar met een geknipte kopse kant, waardoor ze mooier te verwerken zijn. De afmeting is 29x13x11.

Luxoblock
De Luxoblock is eveneens een stapelblok maar heeft een afmeting van 15x15x60 cm en is te verkrijgen in de kleuren grijs en antraciet. De speciale deklaag geeft een natuurlijke uitstraling.

 


Klik hier voor het complete productoverzicht

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluit