Peru Tuinen


Inca’s, bonte kleuren, open vlaktes bezaaid met herinneringen aan oude beschavingen.

Je gaat in gedachten terug in de tijd, waar haast en stress nog relatief onbekende begrippen waren. Hoe kan het ook anders, want de uitgestrektheid van het land brengt eenvoud en rust. En natuurlijk wil je dat ook in je eigen achtertuin. Een ruimtelijke, behaaglijke plek waar je heerlijk tot jezelf komt. Denk aan warme kleuren in je bestrating, in je bloemen en planten en in je accessoires. Zo’n kleurige fleecedeken komt prima van pas als het koeler wordt aan het eind van de dag. En wat denk je van marshmallows roosteren in je tuinhaard?  

Waal- en Dikformaat

Samen met de Waalformaat is de Dikformaat de steen der stenen. Van oudsher worden deze stenen veel toegepast in de tuin. Het is een uiterst veelzijdige steen. Je kunt ze gebruiken om terrassen aan te leggen, om slingerpaadjes te creƫren, maar ook om stenen trappetjes te maken

Lees meer

Splitrocks en Luxoblock

Met muurelementen geef je je tuin een eigen karakter. Je maakt in no-time een tuin met allerlei hoogteverschillen en borders. Helemaal zoals je zelf wilt. Bovendien is er een breed scala aan kleuren, zodat je altijd het gewenste kleureffect in je tuin aan kunt brengen.

Lees meer

Dubbelklinker

Heb je een steen nodig voor grotere oppervlakten, dan biedt de Dubbelklinker uitkomst. Vanwege zijn formaat en strakke karakter zorgt de Dubbelklinker voor een rustige uitstraling.

Lees meer

Linea stapelblokken

Als je een border in je tuin aan wilt leggen, maak dan gebruik van muurelementen in de vorm van stapelblokken. Hoog, laag, alles is mogelijk. Door elementen op elkaar te stapelen, bepaal je zelf hoe hoog de border wordt.

Lees meer

Grind en split

Herken je het knarsende geluid van voetstappen op een kronkelend grindpaadje? Je krijgt er onmiddellijk een nostalgisch gevoel van.

Lees meer

Opsluiting

Als je bestrating aanlegt, is het nodig om ze 'op te sluiten'. Zo voorkom je dat je bestrating gaat schuiven. Opsluiten kan met verschillende soorten en maten sierbanden. Er is altijd een sierband die past bij je tuin.

Lees meer

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluit