New Yorkse tuinen


 

The Big Apple, Starbucks, bagels & beans, hippe zakenlui op weg naar hun werk. Dat is New York, een smeltkroes van culturen die bruist van energie. 

In Manhattan, het zakelijke gedeelte, vind je genoeg architectonische hoogstandjes. Wolkenkrabbers met veel glas, marmeren gevels, strakke bestrating in grote formaten en dat alles afgetekend tegen een prachtige skyline. Hou je van design met strakke vormen en duidelijke contouren, dan heb je aan New York een fantastische inspiratiebron. Zie je jezelf straks al zitten in je strak vormgegeven achtertuin met veel groene planten en trendy accessoires? Dat is best fijn koffiedrinken.

H2O Square (glad)

De H2O is echt ons paradepaardje. Hij is licht in gewicht, heeft een trendy uitstraling en is verkrijgbaar in veel verschillende formaten en uitvoeringen. Kies je voor een strakke siertegel met een gladde bovenkant of met een structuur in de bovenlaag (reliëf)?

Lees meer

Strakstenen

Ben je op zoek naar een terras met een ‘strakke’ uitstraling, dan heb je aan de straksteen een goede. Deze steen is leverbaar in vijf formaten, waardoor je dus ook een prima wildverband kunt leggen

Lees meer

Betonstraatstenen

De Betonstraatsteen is echt ‘no nonsense’, what you see is what you get. Het is en veelzijdige steen die je goed als basis kunt gebruiken voor verschillende sferen en designs. Met deze steen hou je rust in je bestrating.

Lees meer

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluit