Florence tuinen
Prachtige pleinen, zonovergoten terrassen, heerlijk eten en drinken onder de Toscaanse zon. Je bent in staat om meteen je koffer te pakken.

Maar je hoeft echt niet helemaal naar Italië. Ook in je eigen achtertuin kun je zo’n zelfde sfeer creëren. Denk aan een romantische bestrating in lichte kleuren, stijlvolle accessoires  en aan een waterpartij met natuurstenen randen. Wie weet vind je wel een mooi beeld voor dat leuke hoekje achter in je tuin. En misschien heb je wel plaats  voor een grote barbecue of een buitenkeuken? Geniet samen met familie en vrienden van die fijne plek en tafel lekker lang na bij een ondergaande zon.   

H2O Square (relief)

Recht toe, recht aan. Door een grote vierkante tegel te gebruiken die recht gelegd is, lijkt het wel alsof de oppervlakte van deze tuin nog groter en weidser is. Qua kleur en sfeer doet het denken aan de grote pleinen in Florence.

Lees meer

H2O Straight

Je kunt de H2O siertegel recht toe, recht aan leggen. Maar H2O is ook geschikt om in een verband te leggen. Wat houdt dat nu precies in? In de bouwkunde wordt de term 'verband' gebruikt om aan te geven dat de verbindingsnaden verspringen ten opzichte van elkaar.

Lees meer

H2O Wildverband

Ga je je hele tuin bestraten? Dan kies je er wellicht voor om de tegels in een zogenaamd wildverband te leggen. Het effect is speelser en het verband zorgt voor een stevigere samenhang tussen de verschillende siertegels.

Lees meer

H2O Longstones

De H2O Longstone is dé steen om mooie geometrische vormen in je tuin aan te brengen. Deze steen heeft een superdichte en gladde deklaag met een kleine velling, waardoor de steen van zichzelf een moderne uitstraling krijgt.

Lees meer

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluit